START OG MÅL

Start og mål er i Sognsvann Snøpark. Dette ligger rett ved Norges Idrettshøgskole og Olympiatoppen, rett nord for fotballbanene til Lyn. Google direksjon: XP9G+3R Oslo

ADKOMST

Det er parkering (gratis) på Sognsvann Utfart. Det er også (betalt) parkering på NIH. T-bane går hyppig, gå av på siste stopp, Sognsvann eller stoppet før (Kringsjå). Gå via Norges Idrettshøgskole, forbi bommen, følg NIH veien frem til Snøparken. Alternativt gå gangvei til venstre for kiosken ved bommen på Sognsvann. Eller gå mellom Olympiatoppen og NIH, en gangvei med trapper ned og forbi løpebanen og ut i Snøparken.

Merk at det er store arbeider av og med SIO rundt Lyn klubbhus og ned Olav M Troviks vei. Det er ikke anbefalt å kjøre dit.

STARTNUMMER

Dette henter du i Snøparken. Vi rigger langbord, lett å se når du kommer inn i Snøparken fra NIH siden. Det er lurt å beregne litt tid, selv om vi er effektive 😊

BAGASJELAPPER og OPPBEVARING AV BAGASJE
til 17 km og 10 km

For 17 km og 10 km vil det være en bagasjelapp å hente. Bagasjelappen får du når du henter startnummeret. Lappen kan du feste til søppelsekken du får som du kan oppbevare bagasjen din i, eller om du fester den rett på egen sekk/bag. Du får også en strips til å lukke bagasjen. Bagasjen leveres til bagasjeservice. Når du henter bagasjen etter gjennomført løp må du vise ditt startnummer til funksjonær, slik at de ser at det stemmer med bagasjen du henter ut. Bagasjen ligger på et inngjerdet område (blåbukker). Vi har funksjonærer som passer på gjennom hele dagen.

STARTTIDER og STARTNUMMER

DistanseStarttidStart nr fargeStartnr fra nr
17 kmkl. 11:00Rød1
10 kmkl. 11:10Blått601
3 kmkl. 10:30 (13-14 år)Grønn901
3 kmkl. 10:32 (11-12 år)Grønn901
3 kmkl. 10:34 (9-10 år)Grønn901
Barneløpkl. 10:00 (0-5 år)Lyse blå1201
Barneløpkl. 10:15 (6-8 år)Lyse blå1201

DRIKKESTASJONER FOR 17 km

Det er tre drikkestasjoner for 17 km til Ivar Formos Minneløp

·         Frønsvollstråkka

·         Skjennungen

·         På Lyn hytta (tunet)

DRIKKESTASJON FOR 10 km

Vi har en drikkestasjon for 10 km. Den ligger rett før Store Åklungen og før man møter 17 km.

LØPEDRIKKE

Vi serverer løpedrikke i mål, til alle selvsagt.

ARENA

På arena, Sognsvann Snøpark, finner dere startnummerutdeling, kiosk og sanitet.

TOALETTER og GARDEROBER

Vi har leid toaletter og garderober hos NIH, bandy. Dette ligger få meter fra start.  

SANITET

Vi har godt bemannet sanitet. Alle stasjoner har førstehjelp tilgjengelig. Hvis det er alvorlig fatt ringer man 113. AMK er varslet og kjenner løpet og løypene. Hvis det er mindre alvorlig kontaktes ansvarlig løpslege.

Løpslege, ansvarlig: Jorunn Thaulow, tlf: 99010157

Alternativt, ring løpskoordinator Annik Bjørndal, 90199869

Om du løper med tlf. anbefaler vi deg å laste ned 113 appen, den kan være grei å ha ellers også, på treningstur.

KIOSK

Vi ønsker velkommen til en velsmakende kiosk. Vi selger vafler, kaker, grillmat, mineralvann og kaffe. Kun VIPPS – 17406 (LYN SKI). Her får du også kjøpt den eksklusive Ivar Formos Minneløp sin løpstrøye for 2023. Merk at det kun er få eksemplarer utenom de som alt er bestilt. Det er også barnetrøyer. I kiosken vil du også kunne få kjøpt IFM pannebånd, en varmere og en tynnere variant.

PREMIERING

Barneløp: alle får medalje i mål.

3 km ungdomsløp:

Alle får medalje i mål. Deretter er det egen premiering til pallplassene i rangerte løpsklasser:

11-12 år gutter

11-12 år jenter

13-14 år gutter

13-14 år jenter

17 km og 10 km distansen:

Vi har fine premier til totalvinnere i 17 km og 10 km. Blant annet en kopi av strikkelua som Ivar Formo brukte på alle sine økter, yndlings lua. 1. plassene i hhv kvinner og menn både hos 17 km og 10 km får en lue, samt gavekort fra Mizuno. Vi har valgt også å premiere 15-16 års klassen i 17 km med en hyggelig premie. For 10 km premierer vi, foruten totalvinnere (som forventes å være voksne) i klassene 12 år, 13-14 år og 15-16 år. Her er det bare å følge med for å få med seg en evt pallplassøvelse.

TAGG OSS GJERNE

Vi håper dere tar masse bilder, bruker facebook og insta hva nettet holder. Tagg oss så mye du orker. Det setter vi stor pris på #ivarformosminnelop
Vår insta-handle er @ivarformos_minnelop
På facebook er vi @Ivar Formos Minneløp

Vi gleder oss til løp, og ønsker deg velkommen til en glad dag i marka og Nordmarkas Tøffeste stiløp!

Share This