Møt vårt langdistansealibi, løpsambassadør Margrethe Fjetland Løvold. Denne jenta vet å sette seg tøffe, litt utradisjonelle løpemål og jobbe mot dem. Vi er allerede imponerte og håper du lar deg inspirere til noen gode langturer i høst.
Til daglig lever Margrethe et hektisk liv med mange baller i luften. Hun er akkurat ferdig med en bachelor i samfunnsernæring, jobber som personlig trener på Oslo Performance Center.

– Og i sommer har jeg også hvert så heldig å få jobbe for Opplysningskontoret for Meieriprodukter (melk.no), forteller Margrethe. Mye av Margrethe sin tid går til nettopp trening og hjelpe andre til å finne gleden og mestring i treningen.

– For meg er det viktig å ha en aktiv hverdag, være ute i frisk natur og pushe meg selv utfor min egen komfortsone, samt omgås personer som gir meg god energi og som jeg kan le sammen med. Jeg har danset siden jeg var liten, men det siste året er det terrengløping som har tatt det meste av mitt fokus. I september 2014 deltok jeg i mitt første terrengløp i fjellene i Transylvania hvor jeg kom på 7 plass i dameklassen, noe jeg er veldig stolt av!

 Trener til/treningsmål: Akkurat nå har jeg som mål å delta på mitt første trailløp over 45 km og trener meg opp til dette. På kalenderen for 2015 står Ivar Formos Minneløp og muligens et 5 mils terrengløp i oktober. I 2016 står tre store løp på kalenderen: Transgrancanaria hvor jeg har som mål å komme topp tre i min alderskategori, Transvulcania og UTMB 50 km distanse.

Treningsfilosofi: Jeg lever ikke etter en frase eller quote, men jeg har troen på: at har man fokus på helheten (treningen, det mentale, næring og restitusjon), er målrettet og nysgjerrig så kommer man langt.

Favorittøkt: Rolig langkjøring på 2 mil eller lengre i skogen er favorittøkten, men det er lite som slår følelsen etter 5 god og lange tempointervaller når svetten renner og man virkelig kjenner at man har gitt alt.

Følg Margrethe på Instagram!

Margrethe.2

Share This