Vi har tatt en prat med Ivar Formos Minneløps løpsambassadører, og første mann ut i år er Henriette Batt. Til daglig jobber hun i vinbransjen, er glad i å trene og deltok på IFM I fjor.

Hva liker du best ved Ivar Formos Minneløp?
Det jeg liker best med Ivar Formos Minnesløp er atmosfæren rundt arrangementet, den litt tøffe løypen og all trening samt forberedelser i forkant med gode venner og treningskammerater. Det er hyggelig og sosialt å møtes for å trene, ofte søndag formiddag og i all slags vær. Det er egentlig godt å komme seg ut tidlig, da får man så mye mer ut av dagen. Det å kjenne på godfølelsen etter en treningsøkt er så deilig selv om man er sliten. Det jeg husker best fra løpet i fjor var de nydelig bollene vi fikk ved målgangen …, så jeg håper på de i år også J

Noen spesielle forberedelser til løpet?
Generell kondisjonstrening med intervall løp, helst i bakke. Det å løpe opp til Vettakollen er skikkelig tøft, så for en mosjonist som meg er det da viktig å utfordre hjerte og lårmusklene i forkant. Ellers har jeg Bygdøy og SatsElixia Sjølyst rett ved jobben, så det blir mest løping på flat mark og gruppetimer.

Har du noen favoritt-steder i Nordmarka?
Det å sitte på toppen av Vettakollen og se utover Oslo er bare helt nydelig hvis du kan kalle det Nordmarka da.-)

Hva er favoritt-økten din?
Jeg må innrømme at jeg i tilegg til trening i marka også liker å liker å gå på intense gruppetimer på SatsElixia, Cardio Step og Styrke er min favoritt time.

Ditt forhold til Ivar Formo?
Da jeg var ung jente satt jeg ofte sammen med min far og så på sporten på TV, særlig ski.  Det er der jeg husker Ivar Formo fra. En formidabel skiløper som var min far’s forbilde.

Vi ønsker Henriette lykke til i årets løp!

 

Share This